Varilec

Delovni čas
polni delovni čas
Trajanje zaposlitve
Določen čas, 6 mesecev
Poskusno delo (št. mesecev)
3
Število delovnih mest
2
Dodatne informacije
Opis
VARILEC - M/Ž ; VARJENJE PO TIG POSTOPKU, VARJENJE INOX MATERIALOV, PREUČEVANJE NAČRTOV, SKIC, TEHNOLOŠKIH LISTOV IN PRIPRAVLJANJE APARATOV, ELEKTRO IN PLAMENSKO VARJENJE UNIKATNIH IZDELKOV IN POLIZDELKOV ZA UPORABO NA PODROČJU FARMACEVTSKE IN PREHRAMBENE INDUSTRIJE, SPOŠTOVANJE PROCESOV IN NAVODIL ISO STANDARDA KAKOVOSTI.Delovne izkušnje (št. let)
6
Vozniški izpit
B
Drugi pogoji
PRIČAKUJEMO: kandidate z izkušnjami s TIG postopki varjenja ali kandidate, ki imajo izkušnje z drugimi postopki varjenja (MIG / MAG / CO2) in željo po učenju TIG postopka varjenja. A-test ni pogoj, je pa zelo dobrodošel. Zaželeno vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz ter natančni, zanesljivi in delu predani kandidati.
Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo nudenja celovitih procesnih rešitev ter opreme za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambeno industrijo. Vodilo delovanja in rasti podjetja so kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost. V svojo mladostno in pozitivno naravnano ekipo vabijo kandidate, ki si želijo novega znanja in dolgoročnega sodelovanja na delovnem mestu:VARILEC (m/ž).
NUDIMO zaposlitev za polni delovni čas v globalno uspešnem podjetju, ki zaupa v moč timskega dela, možnost zaposlitev pri naročniku po uspešnem preteku poskusnega obdobja, redno in nadpovprečno plačilo za delo, možnost stalnega učenja in napredovanja, delo v eni ali več izmenah oz. po dogovoru v čistem in urejenem delovnem okolju, delo v pozitivno naravnanem in mladostnem kolektivu.
Rok prijave
24.08.2019
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Osrednjeslovenska regija
Občina / Mesto / Kraj
Ljubljana
Kontaktni podatki za ta oglas
Delodajalec
ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov
Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontakt
MOČILNIKAR ŠPELA, 041 320 223, spela@espada.si
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo