Brusilec kovin

Delovni čas
polni delovni čas
Trajanje zaposlitve
Nedoločen čas
Poskusno delo (št. mesecev)
3
Število delovnih mest
2
Dodatne informacije
Opis
BRUSILEC - M/Ž ; BRUŠENJE IZDELKOV IN POLIZDELKOV IZ INOX MATERIALOV, BRUŠENJE SIJAJA PLOČEVINE IZDELKOV IN POLIZDELKOV IZ INOX MATERIALOV, IZVAJANJE MERITEV IN ZAPISOV O HRAPAVOSTI IZDELKA V SKLADU S SPECIFIKACIJO, POMOČ PRI VARJENJU, MONTAŽI IN PREOBLIKOVANJU PLOČEVINE, SKRB ZA PRAVILNO DELOVANJE STROJEV IN NAPRAV.

Delovne izkušnje (št. let)
6
Drugi pogoji
PRIČAKUJEMO: zaključeno srednješolsko izobrazbo tehnične smeri, izkušnje z brušenjem izdelkov in polizdelkov ter znanje branja tehnoloških načrtov, natančnost in zanesljivost pri opravljanju dela, sposobnost samostojnega dela in dela v timu.
NUDIMO: zaposlitev za polni delovni čas v globalno uspešnem podjetju, ki zaupa v moč timskega dela, možnost zaposlitev pri naročniku po uspešnem preteku poskusnega obdobja,
redno in nadpovprečno plačilo za delo, možnost stalnega učenja in napredovanja, delo v eni ali več izmenah oz. po dogovoru v čistem in urejenem delovnem okolju, delo v pozitivno naravnanem in mladostnem kolektivu.
Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo nudenja celovitih procesnih rešitev ter opreme za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambeno industrijo. Vodilo delovanja in rasti podjetja so kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost. V svojo mladostno in pozitivno naravnano ekipo vabijo kandidate, ki si želijo novega znanja in dolgoročnega sodelovanja na delovnem mestu: BRUSILEC (m/ž)
Rok prijave
24.08.2019
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Osrednjeslovenska regija
Občina / Mesto / Kraj
Ljubljana
Kontaktni podatki za ta oglas
Delodajalec
ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov
Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontakt
MOČILNIKAR ŠPELA, 041 320 223, spela@espada.si
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo